вівторок, 13 жовтня 2009 р.

Проекту потрібні волонтери


Більш детально про соціальну мережу: зараз розробляється соціальна мережа яка об"єднуватиме різні організації, підприємства, компанії, підприємців та споживачів. Це унікальний проект, який ще немає аналогів на території українського та російського інтернету. Це універсальний інструмент для бізнесу - вихід на покупця та максимальна його довіра, також оптимальне місце для покупок - є вибір з великої кількості реалізаторів, способів доставки, ціни, територіальних особливостей, можливість аналізу. 
Крім того це в першу чергу соціальна сітка - де можна поспілкуватися з людьми, які вміють робити гроші, познайомитися з ними. Це найкращий майданчик для будь-яких ділових комунікацій: пошук однодумців, інвесторів, виконавців, робітників, сировини, послуг і т.д. і т.п. Також, це плацдарм для народження нових, сильних проектів та перевірки ідей, можливість почути аналіз своєї ідеї від людей які на цьому розуміються.
І ще дуже і дуже багато всього.
Реєстрація в мережі буде безкоштовною.
Але буде особливий рейтинг, за яким сортуватимуться учасники, компанії, товари та послуги.


Деякі послуги будуть оплачуватися. Тому, якщо дана тема вам цікава і ви б хотіли допомогти нашому проекту. Чи маєте своє підприємство і хотіли б на найкращих умовах бути розміщені в нашій мережі, але не хочете або не маєте відповідних кошт для оплати  (одне розміщення - мінімум 10 000 грн), то ви можете стати нашим волонтером і допомогти реалізації проекту саме таким чином.
Що потрібно? Розсилка пошти, розміщення інформації на сайтах, блогах, форумах, написання грамотних статей, розробка презентацій, і т.д. і т.п - пропонуйте свій вид допомоги. 
Заповніть відповідну заявку тут: заявка
Дякую )))

Немає коментарів:

Дописати коментар